Har du blitt invitert på fest og lurer på hva du skal ha på deg? Har du lyst til at det skal ende med et møte, to kropper i en seng, da kan det hende du må tenke nytt. Halloween står for døra og det holder ikke med enkle knep nå. Du må finne det mest sexy Halloweenkostymet som gir hodevridning. Som får kara til å miste all forstand.

Det fins mange kjente Halloweenkostymer, noen mer skrekkinngytende enn andre. Noen er skikkelig stygge, mens andre veldig forførende, slik som Catwoman og Mrs. Smith. Men disse har gått av moten, for nå er det andre sexy kostymer som gjelder. Skal man hevde seg må man gå lenger og snurre folka rundt lillefingeren.

Playboy Bunny

Den første er Playboy Bunny. Det lille haren med hale og ører kan forføre hvem som helst. Det mest sexy med dette kostymet er nettingstrømpene og den utringede toppen. Man må spille med på leken, fordi harepusen deler ut både forførende blikk og hete kyss.

Marilyn Look-alike

Marilyn Monroe var et stilikon og en av verdens mest sexy kvinner gjennom tidene. Det som gjelder for denne drakta, er en stor parykk og en hvit kjole med rysjer. Hvit sminke og en knallrød leppestift. Siden kjolen har en åpen rygg, kan man dandere med tattoos.

Wonder Woman

Denne superheltinnen har tatt av de siste årene. Det kan ha med poseringen i alle Marvel-filmene og det sexy kostymet. Wonder Woman er helt klart en sexy dame, og spørsmålet blir om du klarer å fylle rollen. Her må man sende hete blikk og ha en utstråling som vekker oppsikt.

Sexy Sykepleier

Hvem vil vel ikke bli undersøkt av en sexy sykepleier? Her må man regne med korte skjørt og hvite hoftestrømper. Ta med utstyr for undersøkelser og mer til. Har man lyst å passe på gutta så må man kanskje ta en test eller to?