Source: Unsplash, Jenn Lopez CC BY- NC- ND -2.0

Er du en av de som samler på klokker eller har flere klokker til ulike anledninger? Klokker kommer i mange ulike fasonger, noen har glitter og steiner på mens andre har et enkelt men stilig design. Andre har forskjellige klokker til forskjellige situasjoner, enten de skal på en stivpyntet galla eller de skal gå i fjellet i Sør Amerika.

En klokke har som oftest et spesielt minne knyttet til den. Kanskje du fikk den av bestemoren din, eller du kjøpte den når du fikk din første jobb. Så lenge den kan telle tiden så gjør den det den skal.

Uendelig med valg

Det er uendelige valg av klokker der ute, og er du ute etter status vil kanskje slå på stortromma og kjøpe en Rolex, er du en skater derimot vil du nok heller gå for merket Nixon, for de som liker temaklokker er klokker fra superheltene fra Marvel kanskje noe. Har du en superhelt-klokke fra Marvel, vil mange av oss sikkert gå for Spiderman. Den klokka kan brukes til temakvelder eller når en spiller det nyeste Spiderman-spillet på Playstation. Om ikke Spiderman er tingen så kan det hende at det er Indiana Jones som er det store. Da kommer den klokka bare til å bli brukt når du er ute og reiser til fantastiske steder på eventyr, eller mens du er på https://www.storspiller.com  og holder på med en runde av ‘Book of Ra deluxe 6″. Det er mange ulike måter mennesker bruker klokker på.

Ulike funksjoner

For noen er en klokke bare en gjenstand som bor i en eske, eller en gjenstand som du på ha hundrevis av funksjoner på. Går du på fjellet med en klokke har den sikkert et kompass og GPS. Du har sikkert også muligheten til å telle hvor mange skritt du har tatt, og kalorier som du har forbrent.  Er du også en av de som ikke kan koble av fra hverdagens mas, vil den også kunne ta inn alle meldingene fra telefonen din, kunne gi deg de siste oppdateringene fra nyhetene og ikke minst vil du kunne lese epostene dine. Det er ikke slik som i gamle dager når en klokke var en klokke, nå til dags kan en klokke gjøre alt.