Vi er nødt til å ha noe vi nyter her i livet. Visse koster kanskje mer enn andre, men generelt er hobbyer viktige og det ha lidenskaper er viktig for hvordan man føler seg i livet. Noen liker jo fotball, kanskje liker å reise og se verden, mens andre igjen liker å samle på ting. Klokker er for eksempel noe folk er glade i, og det trenger jo ikke nødvendigvis å være dyre klokker. Selv om det naturlig nok er mer prestisje i klokker som Rolex. Men til det behøver du nødvendigvis mye penger, og en god inntekt er ikke til å forakte. Men om det er sånn at du har sett deg ut en fin klokke på nettet eller i en butikk kan du kanskje ta en titt her?

Linken vil føre deg til en sammenligningsside for lånetilbydere. Det betyr at Matchbanker selv ikke gir deg pengene du er ute etter, men at du heller får tilbud fra flere långivere. Det er mange variasjoner fra individuelle tilbyderne, som blant annet hvor mye du kan få, hvordan renten ser ut og hvordan de generelle vilkårene er. Om det er snakk om forbrukslån for klokke kan man jo først se på prisen på klokken før man velger hvor mye man vil ha. Det er kanskje ikke aktuelt for alle å ta et lån for det formålet, men det heter jo forbrukslån av en årsak, og det å ha noen gleder er ikke dumt akkurat!

Forbrukslån ex. (Matchbanker): DigiFinans – Eff. rente: 14.9%, beløp: 65.000 kr. o/5 år. Etabl.geb.: 950 kr. Kostnad: 28.730 kr. Totalt: 93.730 kr.

Hvilke klokker er din favoritt?

Som med alt annet finnes det mye variasjon i forhold til hva slags klokker som finnes. Både når det gjelder merkene så klart, men også når det er snakk om stiler og typer. Om du samler på klokker vet du nok allerede det, og det er vel også spennende å ha en variasjon når det gjelder samlingen din. Det er litt ekstra å skryte av når du har både klassiske og moderne klokker i samlingen din. Og for all del, det avhenger jo veldig mye på hva slags prisklasse du handler i. For det finnes klokker på nett som du kan bestille som koster millioner av kroner. Norske klokkebutikker til og med, og så høye lånesummer får du kanskje ikke, men nok til å få en utvidet samling, definitivt.

Som du ser av andre artikler på nettsiden her er det mye interessant som kommer ut angående klokker. Både ny teknologi som kan overraske deg, men også når det gjelder forskjellige stiler. Om du vil ha mer informasjon rundt klokker og hva som finnes på markedet kan vi anbefale at du tar en titt på de andre artiklene våre, blant annet om du vil vite mer om Rolex, det verdenskjente merket. Vi er jo veldig interesserte i klokker, noe som er en av hovedgrunnene til at vi prater om at det er verdt å utvide samlingen din så mye du kan. Selv om det kan koste litt ekstra. Så er det verdt å tenke på klokker som kapital. Dyre og eksklusive klokker går ikke ned i verdi, snarere tvert i mot. Så om du har behov for det kan du alltids selge dem igjen, og tjene svært bra på det.

Avhenger på din interesse

Det er klart, for at du skal investere så mye penger og tid på din klokkesamling må det nødvendigvis være noe du er veldig interessert i. Ellers kommer det ikke til å gå så bra, du kommer til å angre deg, og da er det jo ikke verdt det. For man må jo ha en viss stolthet i det man gjør, og det er greit å kunne legge alt til rette så det blir så smidig som mulig.

Det gjelder for så vidt også et eventuelt lån du tar. Det er greit å være påpasselig og se hvordan eventuelle renter påvirker det hele. Men om du føler det ikke er noe problem for deg å betale tilbake samtidig som du vil ha et par ekstra klokker er det ikke umulig for deg å få til. Og som sagt, les andre artikler på nettsiden vår for å få enda mer informasjon rundt klokker og bli oppdatert på hva som skjer i klokkeverden! Vi har en haug med gode artikler!