Tid er for så vidt ikke så viktig for hunden. For eieren er det derimot viktig å vite hva klokka er. Ikke minst gjelder det å ha oversikt over hvor lenge hunden har sittet i buret, eller hvor lenge den har vært alene hjemme. Da skader det heller ikke om man har ei klokke som ser litt fin ut.

En god klokke kan mer enn bare å vise tiden. Dagens klokker kan være eksklusive og smarte. De kan til og med laste ned hunde-apper for at du skal være a jour med hundens behov. Venstrehåndens to funksjoner er å bære klokken og å føre hunden.

Når hunden skal sitte i buret sitt

Hundebur er til først og fremst for at skal ta den med i bilen. Hjemme kan den ha sitt eget bekvemme hundehus eller friområde hvor den kan strekke på bena. Forskjellige typer hundebur finner du på nettsiden billige-hundebur-com.

I bilen er det best at hunden holder seg i ro. Og selv om du har en rolig hund i utgangspunktet, sikres den ekstra dersom det skulle skje et sammenstøt. Det finnes riktignok seler for hunder, men de har ikke scoret på langt nær så godt som hundeburene i testene.

Når du kjøper hundebur bør du tenke på både hundens størrelse og hva slags bil du har.

Trenger hunden ei klokke?

Vel, hva skal man gi hunden som har alt? Nei, dette er nok ikke noe stort marked. Ikke bare er hunden totalt likeglad med tiden, det er også vanskelig å konstruere et potebåndsur som sitter godt.

Derimot er hunden et yndet motiv på veggklokker og liknende. Alle hundeelskere ønsker seg selvfølgelig en slik. Halen er utmerket som minuttviser. Den kan til og med avmerke tidspunkter for foring og lufting. Selv om hunden ikke skjønner hva klokka er, vet den når den er sulten eller må på do. Klokka gjør det lettere for deg å være føre var.

Du kan også lage en personalisert klokke med et bilde av din firebeinte venn. Da får du hundesmilet til oppmuntring også til tider du ikke har mulighet til å være sammen med den. Dette kan også være en fin gave til en annen hunde-elsker du kjenner.

Alle tiders hund

Om ikke hunden forstår hva viserne på klokka indikerer, kan vi trygt slå fast at den kjenner sin besøkelsestid. Det er kanskje derfor så mange klokke-eiere også er hunde-eiere.